25 juni 2012

En helg fylld av trevligheter...

I fredags var det midsommarafton och helt otroligt så hade vi vädret på vår sida. Jag drog iväg på Indiska och arbetade på förmiddagen, sedan tog vi vår bil och körde upp till Örebro för att fira där hemma hos Christians faster med familj.
Det var verkligen ett bra väder längs hela vägen upp och kvällen bjöd på mycket mygg och klarblå himmel.
Någonstans efter Götene längs E20:an körde vi in på en grusväg och parkerade inne i skogen. Där dukade vi upp sill lunchen som älsklingen hade fixat och åt goda jordgubbar till. Vi bestämde då att det ska bli många småturer med "Margreth" ( som vår bil heter ;) i sommar. Vi ska köra ner mot Småland tänkte vi och åka runt på loppisar och njuta av Sverige. Sovplatsen ska bli i bilen... Ja, det är bara att fälla ner sätena bak, ut med två madrasser, och sen är det helt plötsigt en riktig sovplats!
Myyys!!!

Min blivande...Puss på dig älskling!

 
Väl framme i Lövsäter, så var midsommarstången klädd och det bjöds på helt underbar jordgubbstårta. Sedan var barnen ivriga på att få dansa kring stången, så då var det bara för unga och gamla att ställa upp..






På lördagen var det dags att sätta båten i sjön. Jag själv är ju ingen båtmänniska, men kan tycka att det är mysigt att åka runt i LUGN takt och bara njuta av omgivningen. Följde med Christian i deras lilla eka för att kolla om de fått några små firrar i ett nät som låg i en vass en kort bit från bryggan. Det kändes lagomt så länge ;)
På kvällen for männen ut själva till sjön för att meta och faktiskt så blev det napp! Gösar och gädda :)


På söndagen var det dags att säga hej då för denna gång. Vädret hade nu vänt och som man brukar säga " Vad är svensk sommmar utan regn"...
Isabell och William som är Christians systerbarn ville gärna visa upp sina paraplyer, men deras anisktsspråk talar med för att de hellre hade haft sol...;)

Vi körde iväg och styrde kosan mor Karlstad. Vi hade hittat en ensitsfotölj till vår soffa i vår fäg-klarrött. Tanken var att vi ville förlänga vår tvåsits soffa till en tresits, då vi nu har mera plats. Så när jag började kolla på ikea efter vår färg så visade det sig att den utgått! Mä, hur gör vi nu då?! Soffan är inte ens ett år gammal, vi gillar den och vill inte gå och köpa en helt ny...
Så, eftersom jag är en riktigt hunter när det gäller att fynda så hittade jag denna ensits i Karlstad vilket är "på vägen hem" från Hallsberg.. 1800:- tjänade vi på affären!

När vi kom hem så dök vi direkt på soffan för att se hur vi skulle koppla ihop dem... Men....Det gick ju inte...Så klart! Denna ensits ÄR ju en egen sits, dumma mig då ;)
Men, eftersom vi ändå hade fotpallen och den är till för denna, så blev slutresultatet ännu bättre och så här blev det till slut! :)



Nu ska det bara upp en stringhyllan på väggen istället för tavlan, sen så är denna delen snart helt klar...Eller om det någonsin kan bli klart i ett Arezeliushem....;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar