14 september 2012

Veckan som gått..

Den här veckan har varit seg, inte på dagarna utan i mig själv. Jag är så otroligt trött hela tiden och idag har varit värst. Jag fick tom ställa in afterworken med en del av klasskompisarna för jag orkade verkligen inte. Vad händer?? Förhoppningsvis så är det hösten som står och knackar på, jag blir ju oftast tröttast under hösten. Tur att jag snart då kan få vända på det. När pengarna kommer så ska jag direkt signa upp ett medlemskap på Kristinedal och sätta igång. Nu ska "hullet" bli fastare och några kilon ska BORT!
 
Som vanligt då...Med andra ord ;)
Men jag tycker det är skönt att sätta igång, och ja, jag är väl som många andra kvinnor, en periodare när det gäller sånt. Kanske en vacker dag kommer jag på något som varar för evigt...
 
Idag när jag satte hemma och sydde så kommer min älskade sambo hem. Tittar upp i spegeln i syrummet och ser min kära iklädd snickarmunderingen och med en bukett blommor i handen. "Me, vad av detta"? " För att du varit så stressad över klänningen och för att du är värd det", får jag till svar.
Vad säger man?
Ja, att jag har en mycket fin och omtänksam blivande make :)
 

I morgon vankas 30 årsfest för min kära vän Carro. I veckan har jag suttit med hennes klänning som blev klar idag. Materialet till denna som jag nu inte riktigt minns vad det var, tror det var viskose och polyester. Men usch och fy för att sy i det!
Många fula ord har ramlat ur munnen de senaste dagarna när jag suttit med den. Tyget hade ett eget liv och det ville inte alls det jag ville. Samarbete= 0!!
Men tills slut blev det klar och Carro blev nöjd...Puh!

Till mig själv blev det en kortkort liten klänning. Köpte den som ni ser här på Bra och Begagnat i Hallsberg förra lördagen. Föll för färgen BARA! Sen hittade jag ett par jätte gina och ubersköna dansskor till i samma nyans, så jag kunde inte låta bli.
Så idag efter några timmar så blev resultatet som ni ser till höger ;)


 

Igår hade vi inga lärare så då var jag hemma hela dagen. Ni som känner mig vet ju att inredning är mitt andra stora intresse strax efter sömnad och mode. Så vips, så möblerade jag om lite. Jag äääälskar verkligen att byta, prova och se nya möjligheter i ens hem. Den HÄR lösningen gillade båda jag och Christian skarpt!


Det blev lite mer ombonat och lägenheten känns faktiskt lite mer rymligare. De prickiga kapporna åkte upp igen, de känns mer höstiga än de gröna. Sen byttes den gröna stolen ut till en svart så det blev mer enhetligt. Om man nu kan säga att något är enhetligt i cårat hem... Jo, vi går efter en stil, Retro så klart!

 
 Här kan ni se mina finfina skor som ska dansas i morgon kväll ;)


I måndagskväll var nog den sista riktiga sommarkvällen och förmodligen den varmaste på hela sommaren. Vi passade på att njuta av en sista middag ute, med stearinljus, inte varje dag man kan ha sådana tända där ute. Alltid lite vind i luften. Med denna kväll var helt perfekt. När mörkret kom, så tände vi gasolvärmaren och det blev riktigt varmt och gott om benen, så den kommer vi har mycket användning av nu i höst.


En liten vink vink från vår goa Konrad som för varje vecka växer och blir större. Hallsbergsresan förra veckan gick galant!
Så det blir fler roadtripps ,med den här chamgossen kan vi lova!

 
Ha en go helg så hörs vi snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar